divendres, 23 d’abril del 2021

REFLEXIÓ I BONS DESITJOS EL DIA DE SANT JORDI


Hola! Des del blog "A LA MEVA MANERA DE VEURE" us desitjo que passeu tots una bon dia, Jordis, Jorgines i tots els amics, amigues i seguidors en general. Us ho desitjo oferint-vos virtualment aquest pomell de roses, acompanyant la pubilla i dos cap-grossos de la colla gegantera de Manresa.

 Preneu-vos amb calma i seny el toc de pito de la desescalada de les restriccions a partir de dilluns vinent. Penseu que la cosa està molt tendra i fràgil encara, no sigui cas que per voler córrer massa quan tot semblava acabar tornés a començar. Queda molt de camí per cantar-li el gori-gori a la pandèmia, a la India, que també està al món, la gent mort com mosques i mentre nosaltres fem el tiquis-miquis amb les vacunes allà no tenen ni oxigen als hospitals. De manera que endavant, però a poc a poc i bona lletra.

 Us deixaré tranquils fins dilluns 26, que tornaré a donar-vos la tabarra, que de motius per reflexionar no ens en faltaran, entre d’altres com es menja que a Catalunya els draps bruts de la família Jurado arrosseguin una audiència del 34% o que els que en teoria pretenen engrescar el país cap a la independència amb mà ferma i segura, siguin incapaços després de dos mesos i escaig de posar-se d’acord entre ells per bastir un govern.  

 Aprofiteu doncs el cap de setmana amb prudència, que no es pot matar tot el que és gras. Expressions a tots!

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada