Follow by Email

dissabte, 21 de juliol de 2018

EP! BON CAP DE SETMANA TINGUEU AMICS I AMIGUES DEL BLOG


Passeu-vos-ho tan bé com pugueu encara que faci calor, que d’això es tracta a l’estiu. Com que la fórmula de simultaniejar durant una temporada les reflexions amb els relats literaris del meu fons d’armari ha resultat un èxit, seguiré aquest sistema, amb el vostre permís, tot l’estiu. 

Mentrestant, els que no sou de la primera volada, com jo, convenceu-vos que la canterella derrotista del “si no fos” podeu optimitzar-la amb un pillo afegitó: “estic bé, si no entrem en detalls”. No cal entrar en detalls, no, perquè massa sovint pel camí s’acaba plorant! El que cal és no renegar mai de la dignitat ni renunciar als somnis es tingui l’edat que es tingui, perquè amb tossuderia tot és possible, fins i tot moure muntanyes com va dir aquell. Però, sobretot, no perdeu mai les ganes de viure per malament que us sembli que les esteu passant, perquè sempre en trobareu algú de pitjor per donar gràcies a Déu de no estar tan baldat com ell, si això us serveix de consol. En definitiva: no deixeu que cap pallús us espatlli la vida puix els pallussos, en el fons, no són res més que uns amargats que gaudeixen tocant el botet. Això sí, tingueu sempre a mà un petricó de seny, per si la sang se us escalfa massa escoltant o llegint segons quines ximpleries o estirabots es publiquen als papers, i guardeu-vos sempre a la faixa el roc de la rauxa, perquè ningú pensi que us mameu el dit en un moment donat. I com que de motius per estar emprenyats segur que en teniu a cabassos – sigueu grans, joves o d’edat indeterminada -, sempre que un gamarús del govern, de la feina, de la colla o d’on carai surti us faci posar de mala llet, sense perdre els estreps ni la bona educació engegueu-lo a pastar fang amb un somriure sorneguer a flor de llavis, perquè s’adoni que els ciutadans i els treballadors, sobretot, ja no som un súbdits babaus.

I si us vaga i no us fa mandra enmig de tantes vacances, doneu una llambregada al calaix de sastre del Blog "A LA MEVA MANERA DE VEURE". Trieu i remeneu entre reflexions i producció literària. Totes les reflexions estan escrites sense cap altra pretensió que mirar l’actualitat amb el vidre del color del sentit comú i sempre des de la modèstia de qui sap que té molt per aprendre i llegir. I de la producció literària, què voleu que us en digui? Me l’estimo com s’estima un fill! Expressions!
http://tabrilde.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada