dissabte, 12 de maig del 2018

EL CAP DE SETMANA TOCA FER CAMPANA


Si avui és dissabte, em toca fer campana del Blog fins dilluns.

Us desitjo, doncs, que passeu especialment aquest cap de setmana un bon cap de setmana, perquè si la CUP no fa cap numeret dels seus i cap jutge no saboteja la delegació de vot dels diputats exiliats, la setmana vinent tindrem president de la Generalitat, Govern i el 155 només en retirada, perquè segons el titella del senyor Millo hem de fer bondat respectant la llei, però com que la llei la fan i l’interpreten els del 155, ja veurem. Però siguem optimistes i deixem que en Quim Torra faci de president efectiu sense arrufar el nas abans d’hora, ni fer especulacions de mal gust. I si no sou de la primera volada, com jo, penseu que la canterella del “si no fos” no és cap excusa per tirar pilotes fora quan ens pregunten com ens trobem i contestem: “bé, si no entrem en detalls”. No renunciem mai a la dignitat ni a l’empenta, ni a les ganes de viure. En conseqüència, no deixem que cap pallús ens amargui el dia per tocar-nos el botet. Tinguem sempre a punt un petricó de seny per si la sang se’ns escalfa massa escoltant estirabots i, per si de cas, guardem també una petita pedra de rauxa a la faixa, perquè no ens prenguin per encantats ni per babaus. I com que de motius per estar emprenyats, grans, joves i de mitja edat, en tenim a cabassos mentre la colla de gamarussos que ens governen facin de les seves, no perdem els estreps i plantem-los cara amb un somriure sorneguer a flor de llavis perquè vegin que no ens mamen el dit, ja que no surt a compte passar una mala estona per una enrabiada.

I si us vaga aquest cap de setmana, encara que jo faci campana, aprofiteu per donar una llambregada al Blog "A LA MEVA MANERA DE VEURE". Us garanteixo que hi trobareu reflexions per triar i remenar, totes escrites des de la humilitat de qui sap que li’n queden un gavadal de coses per aprendre i que no pot presumir de res més que de tenir una mica sentit comú.

Tanmateix, no oblideu que aquest país té polítics a la presó per les seves idees, sense un judici imparcial i just com correspondria si vivíssim en un país democràtic. Perdoneu la franquesa, cada setmana ho repeteixo perquè quedi clar que cap persona honesta pot tolerar que en nom de la llei, de l'ordre o d’una justícia mal entesa es dissimulin rampells de repressió, sectarisme i despotisme il•lustrat, propis del segle XIX.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada