dissabte, 24 de març del 2018

QUE PASSEU UNES BONES VACANCES DE SETMANA SANTA,


QUE PASSEU UNES BONES VACANCES DE SETMANA SANTA, US DESITJO AMICS I AMIGUES DEL BLOG “A LA MEVA MANERA DE VEURE”. Enceteu aquest període de merescut descans amb optimisme i paciència, que no hi ha govern cretí a Madrid ni atzucac absurd a Catalunya que cent anys duri. Resigneu-vos, els que no sou de la primera volada, amb l’excusa del “si no fos” o del “si no entrem amb detalls”, procurant sobreviure amb dignitat a les xacres, entrebancs i cancalletes que us trobeu pel camí; però sobretot no deixeu que quatre pallussos us amarguin l’existència. Tingueu sempre a punt un petricó de seny i un pessic de rauxa, la justa perquè no us prenguin per ensopits. I ja que de motius per estar emprenyats en teniu a cabassos planteu-los cara sempre amb un somriure sorneguer a flor de llavis, perquè en definitiva no surt à a compte passar una mala estona per cap enrabiada. I si us vaga, doneu una ullada al Blog "A LA MEVA MANERA DE VEURE": hi trobareu reflexions per triar i remenar, escrites sempre des de la humilitat de qui sap que li queda molt per aprendre i que si pot presumir d'alguna cosa és de sentit comú.
Finalment, no oblideu que en ple segle XXI cap poble pot vantar-se de democràtic si no respecta els drets humans collant la llibertat d’expressió, ficant persones a la presó provisional perquè purguin i renunciïn a les seves idees - malgrat les hagin predicat pacíficament - sense haver estat condemnades en un judici just i imparcial. A Espanya aquest tipus de repressió, pròpia d’una dictadura inhumana, darrerament ens la trobem fins i tot a la sopa; per tant, pensi com pensi cadascú, cap persona decent pot consentir abusos i escarnis d'aquesta mena mirant cap a una altra banda, com si no passés res.
Us deixo, doncs, en principi fins passada Setmana Santa, si puc superar la tristor que em suposa veure persones a qui conec i respecto, honorables i presumptament innocents, a la presó o processades per culpa d’un Estat mesell i jacobí, alçat per enèsima vegada contra Catalunya. I per acabar-ho d’adobar, sense president de la Generalitat ni govern que ens lliuri de l’ocupació del 155, per culpa una vegada més de les desavinences eixorques entre catalans sobiranistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada