divendres, 29 de juny del 2018

LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ, LINXADA A LA XARXA PER DEMÒCRATES DE LABORATORI.-


PROPOSTA DE REFLEXIÓ (divendres 29 juny 2018)
 El linxament virtual que alguns usuaris de les xarxes socials emprenen contra d'altres usuaris que expressen opinions que no encaixen amb la ideologia a que els justiciers digitals pertanyen, és un fet del qual cada dia en donen constància centenars de persones usuàries de la xarxa que denuncien la intolerància i la mala educació com son replicades opinions de tots colors i tendències. L’objectiu d’aquesta pallissa virtual no organitzada, però qui sap sí dirigida maquiavèl•licament en molts de casos, seria en primera instància coartar la llibertat d’expressió de qui ha manifestat un punt de vista contrari al seu i, en segona, guanyar acceptació mediàtica – follower – per part d’aquells que s’abanderen a si mateixos com a guardians de la correcció política a la xarxa, en iniciar una campanya de desprestigi contra qui no opina igual que ells o no veu la realitat de la mateixa manera.

Ahir la televisió va passar un documental que deixa sense arguments els que pretenen encolomar delictes de sedició a líders socials i polítics que en tot moment predicaven la calma, la no violència i la serenitat. És la prova del cotó fluix, però alguns en passen d'aquestes collonades democràtiques perquè viuen més còmodes entre la merda que entre la netedat. Avui veureu a la xarxa opinions de tota mena sobre aquesta qüestió i algunes que no acceptaran l’evidència de les imatges continuaran burxant i distorsionant la realitat dels fets.

El rei, que ahir va insistir en el mantra “d’una Catalunya per a tots”, potser que repassi aquest documental de la vergonya i sigui conseqüent en respectar la Catalunya que no pensa com ell i que nega legitimitat a la monarquia. Aquesta seria, per començar, una bona mostra de respecte a la llibertat d’expressió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada