dijous, 30 de juny de 2022

EL BLOG TANCA DEFINITIVAMENT

Facebook m’ha bloquejat l’accés al meu compte i m’és impossible recuperar el meu perfil, amics i seguidors. A tots els amics informàtics que he demanat ajuda, alguns professionals d’experiència, m’han assegurat que no hi ha manera de recuperar el meu compte i tota la informació penjada, per una sèrie de motius tècnics que serien llargs d’explicar. L’única possibilitat seria crear un nou compte partint de zero, però el meu estat anímic actual m’aconsella deixar-ho córrer. 

Ja n’estic una mica fart de les “putades” de Facebook: recordeu que ja fa mesos havia denunciat freqüents interferències dels comentaris a les meves reflexions per part d’individus residents a Miami o a Veneçuela. A part d’avisar-vos perquè estiguéssiu al cas em vaig entretenir a bloquejar-los i denunciar-los com assetjadors a Facebook seguint els seus protocols, sense que servís de res. Al cap de quatre dies ja tornaven a aparèixer. Possiblement un d’aquests assetjadors informàtics en té la culpa del bloqueig del meu compte- evidentment amb la tolerància directa o indirecta de Facebook. 

En aquestes circumstàncies, prefereixo tirar la tovallola i tancar el blog definitivament. No em considero tan important com per pensar que feia nosa, però com diuen els gallecs de les meigas, “d’haver-las haylas”. No volia marxar a la francesa sense donar explicacions i per això he demanat uns quants amics que donin aixopluc a aquest comiat al seus escriptoris. I als que ho llegiu, us prego que ho compartiu perquè els màxims seguidors del blog n’estiguin assabentats de les causes del tancament. Gràcies per la vostra amistat. Bertran Teixidor. 30 juny 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada